Investigații cardiologice gratuite la Clinica Doctor LunguActualitate

Investigații cardiologice gratuite la Clinica Doctor Lungu

       Accesări: 3878

Noutate binevenită în spațiul medical privat. Clinica Doctor Lungu din municipiul Fălticeni oferă din luna august primele consultații gratuite la cabinetul de Cardiologie. Examinările sunt efectuate de medicul specialist Ady Babagoli din Iași.

Pacienții se pot prezenta zilnic, de luni până vineri, între orele 9 și 16.

Cabinetul de cardiologie al Clinicii Doctor Lungu este dotat cu echipamente de ultimă generație. Pentru un diagnostic precis sunt utilizate aparate performante precum EKG și Ecocord.

La recomandarea medicului sau la solicitarea pacientului, contracost, pot fi făcute teste de efort și monitorizări ale tensiunii arteriale cu ajutorul unui dispozitiv care înregistrează în mod continuu ritmul inimii, în timpul activităților de zi cu zi, de obicei pentru 24 ore.

Programările pentru consultațiile cardiologice pot fi făcute telefonic la numărul 0230 540 424 sau la sediul unității medicale de pe strada Republicii nr.16 (pe faleză).

Medicul specialist în cardiologie Ady Babagoli

Nu numai Cardiologia, ci și alte specialități din pachetul de servicii al Clinicii Doctor Lungu se află în contract cu CASSV (Casa de Asigurări de Sănătate Suceava).

Examinări medicale gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, sunt disponibile la cabinetul ORL, Endocrinologie, Ecografie, Medicină de familie, Radiologie dentară, Radiologie osoasă, Osteodensitometrie, Stomatologie și Implantologie.

Din anul 2014, unitatea medicală privată se află în relaţie contractuală cu Casa Naţională de Asigurări, cu 10 contracte, iar din anul 2015 cu încă trei contracte pe diferite specialităţi medicale.

Clinica fălticeneană și-a înnoit permanent suportul tehnologic, alocând fonduri importante pentru aparatură medicală de înaltă performanță, pentru a crește calitatea actului medical prin diagnosticare eficientă.

ȘTIRI