Apa se întrerupe pe mai multe străzi din Fălticeni. Lucrări pe rețelele electrice în Fălticeni, Rădășeni și HorodniceniLocal

Apa se întrerupe pe mai multe străzi din Fălticeni. Lucrări pe rețelele electrice în Fălticeni, Rădășeni și Horodniceni

Ultima săptămână din luna noiembrie începe cu intervenții pe rețelele de apă din Fălticeni, care necesită întreruperea furnizării apei timp de mai multe ore.

Luni, 27 noiembrie, între orele 08.00-16.00, Agenția ACET Fălticeni are programate lucrări, pentru remedierea unor defecțiuni, pe două străzi din municipiu.

Prima intervenție, va afecta consumatorii de pe strada Plutonier Iacob.

Un număr mult mai mare de consumatori vor resimți lipsa apei în urma intervenției de pe strada Republicii, la branșamentul Blocului 35.

Potrivit dispeceratului ACET Fălticeni vor fi afectați de întreruperea apei abonații casnici și agenții economici arondați străzilor: Armatei, Topitoriei, Crișan, Șoldănești, Panduri, Sucevei, Nada Florilor, 13 Decembrie (parțial), Pleșești Gane, Botoșanilor.

Întreruperi ale energiei electrice în Fălticeni, Rădășeni și Horodniceni

Intervenții programate are și Delgaz Grid.

Luni, între orele 07.00-18.00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică pe strada Dumbrava Minunată, în zona Mănăstirii Buciumeni, în urma unor lucrări pe LEA 20kv Falticeni – Ciprian Porumbescu.

Intervenția va afecta și consumatori din comunele Rădășeni și Horodniceni.

Facebook Comments

ȘTIRI