Intervenția lucrătorilor ACET la avaria din centrul municipiului Fălticeni va fi reluată vineri dimineațăLocal

Intervenția lucrătorilor ACET la avaria din centrul municipiului Fălticeni va fi reluată vineri dimineață

Actualizare: 13 ianuarie, ora 09.30 – Referitor la remedierea avariei la coloana de apă de pe strada Republicii, zona casieriei UPC, Agenția Locală ACET Fălticeni a anunțat în această dimineață că a renunțat la întreruperea furnizării apei în perioada derulării intervenției. Lucrarea se derulează în continuare fără a afecta furnizarea apei către consumatori.

Fălticenenii rămân din nou fără apă potabilă. Cel puțin beneficiarii serviciului ACET din sudul orașului vor trebui să-și facă provizii pentru următoarele 24 de ore. Asta pentru că avaria de pe coloana de apă din vecinătatea Catedralei este remediată doar parțial.

Lucrarea, pentru finalizarea reparațiilor, va fi reluată vineri, 13 ianuarie 2017, începând cu ora 08.00.

ACET Fălticeni ne-a anunțat că este necesară o nouă întrerupere a apei, începând de vineri dimineață, pe toată durata zilei. Avaria de la Administrația fiscală a fost rezolvată dar sunt încă probleme în zona UPC,  unde miercuri au fost remediate 20 de găuri  în coloana de oțel.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. În aceste condiții, având în vedere ce s-a întâmplat miercuri, când s-a reluat furnizarea apei foarte târziu și după numeroase insistențe, recomandăm populației ca în cursul zilei de astăzi să-și asigure rezerve de apă pentru o zi,

Vor fi afectați numeroși consumatorii casnici, inclusiv asociațiile de proprietari 7, 10, 15, 16.

Fără apă potabilă vor rămâne și agenții economici dar și instituții arondate străzilor Republicii, Dimitrie Leonida, 13 Decembrie, Armatei, Șoldănești, străzilor Sucevei, Păcii, Botoșani, Pleșești Gane, Magazia Gării, Școala Domnească, zona Stației de epurare, zona Gării.

Facebook Comments

ȘTIRI