Interpreta Mihaela Apostol organizează un spectacol caritabil pentru doi copilași din Fălticeni cu grave probleme de sănătateActualitate

Interpreta Mihaela Apostol organizează un spectacol caritabil pentru doi copilași din Fălticeni cu grave probleme de sănătate

       Accesări: 4748

Eveniment de suflet în sprijinul unei familii. Interpreta de muzică populară Mihaela Apostol organizează un spectacol caritabil ce reunește mai mulți soliști, dornici să ajute într-o cauză nobilă. Concertul este dedicat unor gemeni, din Fălticeni, cu probleme de locomoție.

Intitulat sugestiv „De la îngeri la înger”, spectacolul va fi un regal de folclor unde și-au anunțat participarea nume sonore ale scenei muzicale românești.

Vor susține recitaluri, cunoscutele interprete Margareta Clipa, Elena Merișoreanu și Brândușa Covalciuc. Lista invitaților de marcă îi mai include pe Adriana Irimieș, Alexandru Recolciuc și Ștefania Puiu.

Alți patru cântăreți și-au anunțat prezența la spectacolul caritabil: Dănuț Onoiu, Laura Haidău, Ilie Caraș, Constantin Bahrin și Laura Haidău.

Evenimentul va avea loc la restaurantul „Păstrăvăria Poiana” din Mălini, pe data de 6 martie, și va începe la ora 18.

Gazdele manifestării cu caracter umanitar vor fi prezentatorii Manuela Pentiuc și Lucian Afilipoaei.

„Acești interpreți susțin și ei cazul alături de alți oameni minunați care au dat curs invitației mele de a mă ajuta în organizarea acestui eveniment.”, ne-a declarat Mihaela Apostol. „Au răspuns «prezent» toţi artiştii invitaţi şi le mulţumim frumos pentru aceasta. Un mare sprijin pentru acest spectacol îl avem şi din partea familiei Ţigănescu, de la Păstrăvăria Poiana din Mălini, care ne-a primit cu braţele deschise. Ei ne-au pus la dispoziţie absolut tot ceea ce am avut nevoie pentru ca acest eveniment să fie unul reuşit.”

Mihaela Apostol

Concertul caritabil este primul demers filantropic al Asociației umanitare care, nu întâmplător, poartă același nume ca și spectacolul „De la îngeri la îngeri”.

Mânată de dorința de bine, Mihaela Apostol și-a făcut un ONG prin care vrea să ajute cât mai mulți copii. Este la început de drum, iar experiența acestui eveniment poate constitui rampa de lansare pentru ale proiecte muzicale caritabile, realizate în sprijinul celor suferinzi.

„Eu sunt interpret de muzică populară și nu de mult mi-am făcut o asociație umanitară care se numește „De la îngeri la înger”. Îmi doresc să ajut cât mai multe suflete.”, ne-a spus Mihaela Apostol. „Momentan lucrez la cazul acestor copilași. Sunt gemeni care au nevoie de terapii speciale.”

Îngerașii, care au nevoie de ajutorul nostru, se numesc Mihnea și Sofia. Sunt doi copilași din Fălticeni ce n-au apucat să se bucure cu adevărat de copilărie.

Amândoi s-au născut prematur acum doi ani și jumătate și au mare nevoie de recuperare. Băiețelul nu poate sta singur în șezut, iar surioara lui are probleme la picioare.

Mihnea
Sofia

Medicii au recomandat Terapia Vojta, care se bazează pe locomoţiile reflexe. Costul unei astfel de terapii este foarte ridicat, peste puterile financiare ale părinților. Așa că Mihaela Apostol s-a oferit să-i ajute și să le ofere întreaga sumă ce se va strânge după concertul caritabil.

Terapia trebuie urmată timp de 6 luni și trebuie făcută de două ori pe zi.

Doritorii pot face donaţii în contul asociaţiei RO 25 BTRL RON CRT 0473 543 701.

Spectacolul caritabil va fi cu circuit închis, pe baza de invitație. Numeroși oameni de bine și-au anunțat deja prezența la eveniment.

Cotidianul Cronica de Fălticeni este partenerul media al evenimentului.

ȘTIRI