Intâmplări rutiere de Crăciun pe drumurile publice din zona FălticeniRural

Intâmplări rutiere de Crăciun pe drumurile publice din zona Fălticeni

       Accesări: 95

• Marţi 23 decembrie, ora 09.15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe B-dul 2 Grăniceri din localitate, autoutilitara condusă de un tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna  Cornu Luncii, care a prezentat pentru control permisul de conducere eliberat la data de 21 august 2012. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, permisul de conducere a fost anulat la 27 iunie 2013, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, însă titularul nu l-a predat poliţiei.

• Vineri, în a doua zi de Crăciun, la ora 04.47, s-a produs un eveniment rutier pe str. 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni. Poliţiştii au stabilit că un localnic, în vârstă de 30 ani, în timp ce conducea autoturismul pe str. 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat în vârstă de 55 ani, din localitate, care a oprit la o trecere de pietoni, intrând în coliziune faţă – spate cu acesta. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale. După producerea accidentului, bărbatul de 55 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto vinovat de producerea accidentului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 55 de ani şi de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de 30 de ani, după care, acestuia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

• Vineri, 26 decembrie, în jurul orei 23.25, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe strada 13 Decembrie din localitate, autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Slatina. În urma verificării autorizaţiei provizorii de circulaţie a autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că aceasta este expirată din data de 18.12.2014, autoturismul nefiind înmatriculat în circulaţie.

• Duminică, 28 decembrie, ora 00.13, pe DJ 209 A, în localitatea Mălini, poliţiştii au oprit pentru control autoturismul condus de un localinic, în vârstă de 24 ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cel patru cazuri prezentate poliţiştii au întocmit dosare penale.

ȘTIRI