Întâmplare șocantă în comuna Vulturești: Femeie ucisă și abandonată pe marginea drumuluiActualitate

Întâmplare șocantă în comuna Vulturești: Femeie ucisă și abandonată pe marginea drumului

       Accesări: 4733

Caz uluitor într-o localitate din zona Fălticeni. Trupul unei persoane decedate a fost descoperit azi-dimineață pe raza satului Giurgești, comuna Vulturești. Victima prezenta lovituri și leziuni în zona capului și a corpului.

Florina Dumitriu a fost găsită fără suflare de un localnic în această dimineață. Corpul acesteia zăcea abandonat pe marginea drumului comunal ce traversează comuna Giurgești.

Un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Preutești s-a deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor a identificat persoana decedată.

Victima Dumitriu Florina este din satul Giurgești, comuna Vulturești, era căsătorită și avea trei copii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Trupul acesteia a fost găsit la o distanță de circa 10 – 15 m de locuința în care locuia împreună cu soțul ei și copiii minori.

Femeia zăcea pe marginea drumului comunal, acoperită cu o pătură. Pantalonii erau trași în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearșaf. Victima avea mai multe leziuni la nivelul capului și a corpului.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul. Echipa de investigații este formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC Suceava.

Oamenii legii au întocmit dosar penal la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI