Inspectorii ISU au descins și la Fălticeni: Vizita din cluburi și baruri s-a lăsat cu amenziActualitate

Inspectorii ISU au descins și la Fălticeni: Vizita din cluburi și baruri s-a lăsat cu amenzi

       Accesări: 213

apostol-emil-2

Au ajuns și la Fălticeni. După tragedia din clubul Colectiv, inspectorii din cadrul ISU Suceava și-au intensificat controalele în județ. Zilele trecute ei și-au făcut apariția în câteva localuri din municipiu, unde au verificat nivelul de securitate la incendiu asigurat utilizatorilor de către administratorii acestor obiective.

Aceasta este doar prima dintr-o serie de controale care urmează să aibă loc la Fălticeni. Nici un local public nu va fi trecut cu vederea.

Cadrele au desfășurat activități de control la cluburi, baruri și discoteci, pentru a verifica nivelul de securitate la incendiu asigurat utilizatorilor de către administratorii acestor obiective.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Am informații și nu vă ascund faptul că unele localuri s-au închis din proprie inițiativă.”, ne-a declarat generalul de brigadă Ioan Burlui, șeful ISU Suceava. ”Nu știu dacă aceste închideri de la sine s-au făcut legal sau nelegal și când nelegual asta mă refer dăcă au făcut-o prin Registrul Comerțului. Temporar pot fi închise pentru a intra în legalitate și normalitate pentru asigurarea siguranței cetățeanului.”

Activitățile de verificare au vizat obiective situate în zona centrală, dar și localuri aflate la ieșirea din oraș.

Inspectorii ISU au controlat trei localuri publice din municipiu. Aceștia au găsit nereguli și au aplicat sancțiuni pe măsură. Cuantumul amenzilor nu a fost dat publicității.

Generalul Ion Burlui a declarat pentru Cronica de Fălticeni că localurile publice controlate în municipiu nu se numără printre obiectivele pentru care se va dispune închiderea activității. Sunt cluburi, discoteci sau baruri în județul Suceava pentru care s-a dispus sau se va dispune închiderea acestora.

Potrivit șefului ISU Suceava, inspectorii vor reveni în următoarele zile la Fălticeni.

Rudy Hodl

ȘTIRI