Inspectorii ANAF Antifraudă și OPC au descins la Fălticeni: Controale la același comerciant din Piața AgroActualitate

Inspectorii ANAF Antifraudă și OPC au descins la Fălticeni: Controale la același comerciant din Piața Agro

       Accesări: 335

antifraudaPoveste cu repetiție. Inspectorii antifraudă nu-l scapă din ochi pe un comerciant din Fălticeni. Oamenii legii și-au făcut simțită prezența, la sfârșitul lunii mai, tot în Piața Agroalimentară.

La fel ca și în urmă cu o lună de zile, doi lucrători ANAF Antifraudă au mers ”direct la țintă”.

Localnica Doina Hurmuzachi s-a trezit cu un nou control, după ce în luna aprilie mai primise unul. Ea a fost verificată la sânge, preț de două ore, de inspectorii antifraudă, în urma unei sesizări făcute de un același cetățean din Fălticeni care o reclamase și data trecută.

Comerciantul s-a ales cu amendă de 200 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ca și când nu ar fi fost de ajuns, Doina Hurmuzachi s-a trezit peste numai câteva zile cu un nou control pe cap. De această dată au venit inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Controlul s-a desfășurat pe baza unei reclamații în care se afirma că ”vânzătoarea de legume și fructe fură la cântar”.

După ce au verificat instrumentul de măsurare al greutății, inspectorii OPC au constat că ”alarma” era falsă. Cântarul era echilibrat, reglajele acestuia fiind corecte.

Vrând nevrând, Doina Hurmuzachi a devenit abonată la controale și reclamații, fiind mai des vizitată de inspectori decât principalii agenți comerciali din Fălticeni.

Rudy H.

ȘTIRI