Ionel Vasiliu este candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Fălticeni la alegerile din 2020Exclusiv

Ionel Vasiliu este candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Fălticeni la alegerile din 2020

       Accesări: 4309

Au omul potrivit pentru locul potrivit. Organizația municipală PNL Fălticeni și-a stabilit persoana care va intra în cursa pentru cea mai importantă funcție din administrația locală. Ionel Vasiliu este candidatul liberalilor la Primăria municipiului Fălticeni, la alegerile din vara anului 2020.

Mai multe surse liberale au confirmat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni candidatura inginerului pentru funcția de primar.

Consilierul județean Vasile Tofan consideră că alegerea lui Ionuț Vasiliu este una inspirată și corectă, iar despre candidat are doar cuvinte de laudă.

„Da, domnul Ionel Vasiliu, se pregătește pentru alegerile locale de anul viitor.”, ne-a declarat Vasile Tofan. „Aveam nevoie de un candidat tânăr și cu potențial. Este o persoană potrivită, cu certe calități de lider. Eu cred că va fi omul potrivit la locul potrivit.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori
Vasile Tofan

Tofan mai spune că, inițial, PNL Fălticeni se orientase spre un membru cu ștate vechi în partid, însă acesta și-a declinat orice interes pentru candidatura la Primărie.

În urma consultărilor, organizația municipală a decis ca Ionel Vasiliu să devină candidatul PNL la alegerile locale pentru Primărie.

Anunțul oficial urmează să fie făcut public după alegerile europarlamentare, din 26 mai 2019.

Ionel Vasiliu s-a născut la Fălticeni și are 38 de ani.

Un liberal senior susține că PNL Fălticeni și-a învățat lecția, după rezultatul dezastruos din iunie 2016.

La vremea respectivă, liberalii au intrat optimiști în campania electorală, cu un candidat surpriză, preotul Liviu Mihăilă, dar au ieșit șifonați în urma rezultatului dezastruos de la scrutin.

Candidatul Liviu Mihăilă

Eșecul înregistrat la alegerile locale din iunie 2016 s-a lăsat cu demisia preotului care, pe perioada campaniei electorale și a alegerilor, a fost numit președinte al organizației PNL.

PNL Fălticeni mizează acum pe un inginer silvic.

Ionel Vasiliu nu are experiență politică și nici administrativă, în schimb s-a făcut remarcat în funcțiile deținute la mai multe firme private din domeniul lemnului.

Sursele liberale îl descriu pe candidatul PNL, la Primăria Fălticeni, ca o persoană ambițioasă, riguroasă și echilibrată.

Inginerul Ionel Vasiliu

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI