Info sport – Halep a doua favorită la TorontoSport

Info sport – Halep a doua favorită la Toronto

       Accesări: 66

Simona_HalepSimona Halep este a doua favorită a turneului de la Toronto

Așa e în tenis! Simona Halep a devenit a doua favorită a Turenului de la Toronto după retragerea Mariei Șarapova. Primă favorită rămâne în continuare lidera clasamentului WTA, americanca Serena Williams. Pe tabloul principal al competiției canadiene, care se desfășoară în perioada 10-16 august, se află și Irina Begu. Canadienii pun în joc premii în valoare de 2,3 milioane de dolari. După Toronto, atenția fanilor tenisului mondial se va îndrepta spre US Open, 31 august – 13 septembrie, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

rosenborgRosenborg defilează în campionatul Norvegiei

În campionatul Norvegiei, Roseborg, viitoarea adversară a Stelei în Europa League, s-a impus duminică cu 5-0 în deplasarea de la Lillestrom. Golurile au fost înscrise de Helland, Bjordal (2 goluri), Soderlund (2 goluri), trei dintre cei mai importaanți jucători ai liderului din Norvegia. În Olanda, AZ Alkmaar nu are motive de bucurie înainte de dubla cu Astra Giugriu. Olandezii au fost învinși fără drept de apel, 0-3 pe teren propriu, de Ajax Amsterdam.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cornel Țălnar spre Chiajna?

Cinci etape fără antrenori înlocuiți, a fost cel mai recent record pe care l-a oferit Liga I din România. Concordia Chiajna este primul club care în acest sezon își schimbă antrenorul, a anunțat astăzi presa centrală. Marius Baciu a fost demis de conducerea ilfovenilor după ce echipa a adunat doar două puncte din 15 posibile. Pe surse, se zvonește că banca Concordiei ar putea fi preluată de Cornel Țălnar.

 

fcsb-din30Becali i-a criticat pe Alcenat, Guilherme și Tade și vrea încă doi jucători

Deși spune că nu se pricepe la fotbal și nu se bagă la echipă, Gigi Becali a reacționat după egalul cu Dinamo și spune că vor mai fi aduși doi jucători la echipă: un fundaș și un atacant. Patronul Stelei a pus tunurile pe trei dintre jucătorii din echipa trimisă pe teren de Rădoi – Alcenat, Guilherme și Tade. “Sunt nişte combinaţii care trebuie făcute la echipa asta. Vor mai veni jucători, pentru că trebuie făcută o reconstrucţie. Ne trebuie atacant, pentru că nu are cine să marcheze goluri”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

ȘTIRI