Îndrăgiții interpreți Angelica Flutur și Alexandru Recolciuc fac atmosferă la Revelionul organizat de  Regal Gold FălticeniLocal

Îndrăgiții interpreți Angelica Flutur și Alexandru Recolciuc fac atmosferă la Revelionul organizat de Regal Gold Fălticeni

       Accesări: 2302

Noaptea dintre ani va fi una specială și plină de surprize. Așa sună promisiunea organizatorii Revelionului 2019 de la restaurantul Regal Gold, unul dintre cele mai bine cotate localuri de evenimente din municipiul Fălticeni. Buna dispoziție, meniul bogat și invitații speciali vor garanta o petrecere pe cinste.

Tradițiile și ospitalitatea vor fi la ele acasă și se vor împleti cu atmosfera unei sărbători autentice, cu urători și dansatori, momente artistice și alte surprize la cumpăna dintre ani.

Petrecerea de Anul Nou va fi însuflețită la Regal Gold de îndrăgita interpretă Angelica Flutur. Considerată urmașa Sofiei Vicoveanca, frumoasă solistă suceveancă, de pe plaiurile Ciumârnei, va încinge atmosfera cu melodiile care au făcut-o celebră în ultimii ani.

„Abia aștept să încânt invitații restaurantului Regal Gold Fălticeni, pe care îi aștept în ringul de dans! Să jucăm împreună o huțulcă!”, spune Angelica Flutur. „Va fi o seară de neuitat!”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Un alt recital deosebit îl va susține și cunoscutul artist Alexandru Recolciuc.

Momentele muzicale vor reprezenta doar două din superlativele nopții de revelion.

Altele vor fi regăsite la nivel culinar.

Regal Gold îi va răsfăța pe clienți cu preparate tradiționale şi specialități, servite cu profesionalism.

Masa festivă de Revelion va fi una plină cu bucate delicioase.

Regalul culinar cuprinde un aperitiv bogat și atent ornat. Clienții vor fi răsfățați cu somon, tochitură moldovenească, sărmăluțe și garnituri. Pe mese vor fi așezate salate, fructe, cafea, băuturi alcoolice și răcoritoare, cât și desert.

La miezul nopții, invitații vor avea parte de un recital de muzică țărănească susținut de Fanfara Stamate.

Din programul Revelionului 2019 nu va lipsi focul de artificii. Programul de petrecere va fi completat de formația Leontică.

Tariful este 250 lei de persoană.

Pentru rezervări apelați 0722 613 462 sau 0748 763 397.

Restaurant Regal Gold este un local de patru stele amplasat la ieșirea din Fălticeni spre Roman. Aici se află și singura sală de tip cort din municipiu,  cu peste 300 de locuri, destinată organizării evenimentelor private, întrunirilor și prezentărilor de produse.

ȘTIRI