Incident teribil pentru un tânăr fălticenean de 29 de ani: Trei degete de la mână i-au fost retezate de explozia unei petardeLocal

Incident teribil pentru un tânăr fălticenean de 29 de ani: Trei degete de la mână i-au fost retezate de explozia unei petarde

Întâmplare cu final neașteptat. Un tânăr din Fălticeni s-a convins cam târziu că petardele sunt foarte periculoase, după ce una i-a explodat în mână. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, se juca cu un astfel de material pe care îl ținea în palma stângă, iar la un moment dat s-a produs detonația.

Explozia petardei i-a retezat trei degete ale mâinii.

El s-a prezentat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni, însă a refuzat internarea. După ce medicii și asistentele i-au acordat primul ajutor și îngrijirile necesare, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Chirurgii l-au introdus imediat în sala de operație unde au încercat să-i replanteze degetele amputate de la mâna stângă.

Explozia petardei i-a smuls tânărului de 29 de ani, degetul mare, arătătorul și degetul mijlociu.

Pacientul este acum internat la Clinica de Chirurgie Plastică.

Medicii nu s-au pronunțat asupra evoluției post operatorii ținând cont de timpul necesar alocat unei astfel de intervenții chirurgicale deosebit de complicate.

ȘTIRI