Incident în apropiere de centrul Fălticeniului: Remorca unui autotren s-a desprins în mijlocul intersecțieiLocal

Incident în apropiere de centrul Fălticeniului: Remorca unui autotren s-a desprins în mijlocul intersecției

       Accesări: 2643

Ghinionul te paște atunci când te aștepți mai puțin. Șoferul unui autotren înmatriculat în Republica Moldova, care tranzita municipiul Fălticeni, s-a trezit la un moment dat fără remorcă. Aceasta s-a desprins în mers, în timp ce șoferul virase spre varianta de trafic greu.

Remorca s-a desprins de pe capul tractor și a rămas în mijlocul drumului. Autovehiculul trăgător a mai mers câțiva metri după care conducătorul auto a oprit.

Incidentul s-a petrecut ieri seară, în jurul orei 19, la interesecția străzilor Sucevei cu 13 Decembrie, în zona Blocurilor Turn.

Din fericire nu s-au înregistrat probleme.

Șoferul moldovean susține că nu a mai pățit așa ceva și nu își explică cum s-a putut întâmpla ca mecanismul de legătură dintre mașină și remorcă să se decupleze brusc.

Circulația a fost îngreunată timp de câteva zeci de minute. Pentru fluidizarea traficului rutier, doi lucrători ai Poliției Locale Fălticeni i-au dirijat pe participanții la trafic.

După câteva verificări efectuate în prealabil la sistemul de cuplare al autovehicului, conducătorul auto a tractat din nou remorca.

Șoferul din Republica Moldova și-a continuat drumul, conducând cu prudență, transportul de marfă având ca destinație portul Constanța.

 

ȘTIRI