Incident grav în fața Primăriei Fălticeni: Un polițist local a fost lovit de un tânăr cu pumnii în fațăLocal

Incident grav în fața Primăriei Fălticeni: Un polițist local a fost lovit de un tânăr cu pumnii în față

       Accesări: 192

Om al legii luat la pumni. Un polițist local a fost bătut chiar în fața Primăriei Municipiului Fălticeni. Autorul este un bărbat de 25 de ani din localitate care, după ce l-a lovit pe polițist, a fugit de la locul faptei.

Incidentul s-a petrecut astăzi 21 martie, la ora 18.15, pe platoul din fața Primăriei, în timp ce alți doi polițiști locali încercau să-l imobilizeze pe tânărul care a spart un stâlp de iluminat amplasat lângă treptele clădirii administrației locale.

Polițiștii aflați pe tură ne-au mărturisit faptul că incidentul s-a produs pe fondul unor probleme provocate de trei adolescenți, care și-au ales ca loc de plimbare cu rolele chiar spațiul de deasupra treptelor și rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități, amplasată lângă scările Primăriei.

Deși au fost avertizați să înceteze, tinerii au continuat să-i sfideze de polițiști, continuând să se joace cu nervii și răbdarea oamenilor legii. Una din persoanele echipate cu role s-a prins de un lampadar, aflat la marginea rampei, moment în care șase abajururi şi un bec s-au spart. Două persoane de la Poliția Locală Fălticeni au trecut la imobilizarea tânărului care a distrus elementele din sticlă aflate pe stâlpului de iluminat public, în timp ce al treilea polițist se îndrepta spre aceștia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La scurt timp, dinspre parcul aflat în vecinătatea Primăriei a venit un bărbat de 25 ani, localnic, rudă cu persoana imobilizată,  și l-a lovit cu pumnii pe polițist, aplicându-i câteva lovituri la nivelul feței.

Polițistul agresat este Constantin Parasca, în vârstă de 59 de ani. El a primit primele îngrijiri medicale de la paramedicii echipajului SMURD Fălticeni. 

Agentul superior Constantin Parasca a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale. Traumatism cranio-facial este diagnosticul pus de medici în cazul poliţistului local agresat fizic în această seară. Victima nu a rămas internată în spital.

La fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul biroului de ordine publică al Poliției Municipale Fălticeni.

Agresorul a fost identificat şi este căutat de poliţişti pentru a fi audiat. Fapta se încadrează la ultraj.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri, alte violenţe şi distrugere, urmând ca la 23 martie 2015, în funcţie de plângerile care se vor depune, să se dispună alte măsuri procedurale.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/un-angajat-al-politiei-locale-falticeni-a-fost-batut-de-un-tanar/”]

ȘTIRI