Începe concursul de admitere la SMSJ „Petru Rareş” FălticeniLocal

Începe concursul de admitere la SMSJ „Petru Rareş” Fălticeni

       Accesări: 1086

Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni i-au fost repartizate 175 de locuri la admiterea din această toamnă. Trei locuri sunt alocate candidaților de etnie rromă iar alte două locuri pentru candidați ai altor minorități.

La structurile teritoriale ale Jandarmeriei Române au depus dosare de înscriere 414 bărbați, 75 de femei și 2 candidați bărbați pentru locurile altor minorități.

Sâmbătă şi duminică, 3-4 septembrie, în intervalul orar 08.00 – 14.00, candidații pentru concursul de admitere în SMSJ “Petru Rareș” Fălticeni sunt așteptați la sediul școlii în vederea înscrierii și primirii legitimațiilor de concurs.

Modul de desfășurare a concursului va fi prezentat la sediul școlii, duminică, 4 septembrie 2016, ora 14.30.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Începând de luni, 5 septembrie, sunt planificate probele eliminatorii: examinarea medicală care se va desfășura la sediul școlii și verificarea aptitudinilor fizice care va avea loc pe Stadionul Tineretului din Fălticeni. Pe data de 10 este programată proba de verificare a cunoştinţelor, urmând ca pe data de 11 septembrie să fie afişate rezultatele finale.

ȘTIRI