Incendiu puternic în orașul DolhascaRural

Incendiu puternic în orașul Dolhasca

       Accesări: 2804

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca au intervenit, înaceastă dimineață, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Dolhasca.

Pentru că nu se afla nimeni acasă, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, iar la sosirea pompierilor, flăcările se manifestau violent la casa de locuit, cu pericol de propagare la olocuință învecinată și la alte construcții anexe.

Incendiul, anunțat prin numărul unic de urgență 112, la ora 07.07, a fost lichidat la ora 8:45.

Casa a ars pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 Au mai ars elemente de tâmplărie, aparatură electrocasnică și alte bunuri din interior. S-au degradat pereții portanți, construiți din BCA.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa învecinată, un garaj și alte construcții anexe, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată.

ȘTIRI