Incendiu la o secţie de prelucrare a laptelui din Mălini în prima zi a noului anRural

Incendiu la o secţie de prelucrare a laptelui din Mălini în prima zi a noului an

       Accesări: 67

În dimineaţa zilei de 1 ianuarie, Detaşamentul de pompieri Fălticeni şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mălini au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o secţie de prelucrare a laptelui, ce aparţine unei societăţi comerciale din comuna Mălini.

Incendiul a fost anunţat imediat după or 6, iar la sosirea echipajelor, focul ardea în interiorul sălii de recepţie a laptelui, existând pericolul de propagare la întreaga clădire (parter şi mansardă). Incendiul a fost lichidat la ora 7:20.

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Suceava, au ars panouri de tip „sandwich” pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi. Flăcările au mai afectat instalaţia electrică şi aparatură din laborator. S-au degradat pereţii casei scărilor, trei pompe electrice, două bazine pentru lapte şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un aparat de control lăsat sub tensiune. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea secţiei de prelucrare a laptelui.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI