Incendiu la o locuință din satul Lămășeni. Intervenția pompierilor a durat aproape 3 oreRural

Incendiu la o locuință din satul Lămășeni. Intervenția pompierilor a durat aproape 3 ore

       Accesări: 3662

Actualizare – ora 21.00

Intervenția pompierilor la incendiul din satul Lămășeni se apropie de final. În total, s-a intervenit cu 6 autospeciale de la Fălticeni, Suceava și Cornu Luncii.

Focul, care a afectat structura de lemn a mansardei și a acoperișului, a fost stins după aproape 3 ore. A fost salvat parterul locuinței, inclusiv mobilierul din interior. La mansarda afectată de foc nu exista mobilier. Flăcările au distrus și acoperișul unei anexe în care funcționa centrala termică (25 metri pătrați). 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, cauza probabilă care a generat incendiul din această seară ar putea fi scânteile provenite de la coșul de fum deteriorat. Intervenția pompierilor a salvat și trei clădiri din vecinătatea locului în care s-a produs incendiul, între care o casă de locuit (construcții situate la circa 4 metri de sursa de foc). Nu există victime. 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

Ora 19.13 – La această oră este în derulare o intervenție a pompierilor în satul Lămășeni, comuna Rădășeni. Este vorba de o locuință parter + mansardă. Incendiul a fost anunțat după ora 18.00.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, plt. adj. Alin Găleată, focul se manifestă la mansardă și acoperiș, pe o suprafață de cca. 150 metri pătrați.

Nu există victime iar cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

La fața locului sunt prezenți pompierii militari de la Fălticeni (3 autospeciale), Suceava (1 autospecială), Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și grupul de pompieri voluntari coordonat de preot Gabriel Puiu Florea din Cornu Luncii (2 autospeciale).

 

ȘTIRI