Incendiu la o casa de vacanta in ValeniRural

Incendiu la o casa de vacanta in Valeni

       Accesări: 77

Sâmbătă, 27 decembrie, după ora 01.30, Detaşamentul de pompieri Fălticeni, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mălini şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanţă, pe raza satului Văleni, comuna Mălini.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda casei de vacanţă, construită din BCA şi lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie, la magazia de lemne şi la o cabană aflată în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:00. Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi, mansarda pe 45 de metri pătraţi şi obiecte de mobilier de la parterul clădirii. S-au degradat pereţii portanţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un burlan metalic amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Pompierii au salvat restul casei de vacanţă, magazia de lemne şi cabana învecinată. Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI