Incendiu la două gospodării din satul Pâraie. Pompierii Detașamentului Fălticeni s-au luptat cu flăcările aproape 6 oreRural

Incendiu la două gospodării din satul Pâraie. Pompierii Detașamentului Fălticeni s-au luptat cu flăcările aproape 6 ore

       Accesări: 3308

Pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni au intervenit joi, 29 septembrie, la un incendiu anunțat la ora 14.00, la o gospodărie din satul Pâraie, comuna Mălini.

Salvatorii s-au deplasat la locul intervenţiei cu trei autospeciale de apă şi spumă. În sprijinul acestora au mai ajuns o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mălini şi două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii.

Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără şi mari degajări de fum la două gospodării învecinate, cu pericol de propagare la o a treia gospodărie.

Ardeau acoperişurile din lemn acoperite cu azbociment de la două depozite de furaje şi grajduri de animale, un garaj cu o maşină aflată în interior, o bucătărie de vară şi o parte din acoperişul depozitului de furaje de la a treia gospodărie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Militarii au salvat două case de locuit, două bovine, două cabaline, patru porcine şi bunuri casnice.

Incendiul a fost lichidat la ora 20.20, cauza probabilă de incendiu fiind efectul termic al curentului electric produs la un conductor electric defect.

ȘTIRI