Incendiu într-o gospodărie din Brăiești de la afumătoarea amenajată într-un spațiu închisRural

Incendiu într-o gospodărie din Brăiești de la afumătoarea amenajată într-un spațiu închis

       Accesări: 470

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii, au intervenit, în după-amiaza zilei de marți, 18 decembrie, după ora 14.45, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, cu trei autospeciale de stingere, flăcările se manifestau la o încăpere dintr-o construcție anexă corp comun, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la casa de locuit, la parterul căreia funcționează un magazin.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:00.

Flăcările au afectat acoperișul de deasupra încăperii, pe o suprafață de aproximativ 35 metri pătrați, elemente de tâmplărie din PVC și bunuri casnice. De asemenea, s-au degradat pereții încăperii, documente din arhiva magazinului și altele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o afumătoare amplasată în interiorul încăperii (foc deschis în spații închise).

Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, casa de locuit și magazinul proprietarului.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI