Incendiu într-o gospodărie din Baia. Proprietarii au suferit atacuri de panicăRural

Incendiu într-o gospodărie din Baia. Proprietarii au suferit atacuri de panică

       Accesări: 3353

Clipe de groază, în toiul nopții, pentru o familie din comuna Baia.

În această dimineață, în jurul orei 01.45, pompierii au fost anunțați despre izbucnirea unui incendiu într-o gospodărie din comuna Baia.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea acestui incendiu.

La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la adăpostul de animale şi o casă învecinată.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, incendiul a fost lichidat la ora 3:55. Au ars bucătăria de vară şi o magazie, pe o suprafaţă totală de aproximativ 30 de metri pătraţi, acoperişul casei de locuit pe 60 de metri pătraţi şi bunuri casnice. S-au degradat pereţii portanţi şi planşeul locuinţei.

Pe timpul intervenţiei, proprietarii, în vârstă de 72 şi 66 de ani, au suferit un atac de panică, fiind preluaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Incendiul a izbucnit din bucătăria de vară, iar cauza probabilă a fost efectul termic, generat de sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură) amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Pompierii au salvat adăpostul de animale şi casa învecinată.

 foto – arhivă

ȘTIRI