Incendiu la un imobil de pe strada 9 mai: Au ars bucătăria de vară, depozitul de furaje și etajul caseiActualitate

Incendiu la un imobil de pe strada 9 mai: Au ars bucătăria de vară, depozitul de furaje și etajul casei

       Accesări: 83

incendiu_9mai_1S-au făcut scrum. O bucătărie de vară, un depozit de furaje și mai multe obiecte casnice ale unei familii din Fălticeni au ars într-un incendiu. Trei autospeciale, două de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni și una trimisă de la Suceava, și o ambulanță SMURD s-au deplasat pe strada 9 mai.

Incendiul a izbucnit la ora 14 și a pornit de la bucătăria de vară spre casă. Flăcările au ajuns și la depozitul de furaje.

La sosirea echipajelor ardeau acoperişul locuinţei (P+1) şi două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi la proprietăţile învecinate.

Accesul rutier pe strada 9 Mai a fost blocat la intersecţia cu strada Maior Ioan.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Incendiul a mistuit acoperişul construit din lemn şi acoperit cu draniţă tratată cu pacură şi etajul locuinţei, acoperişul bucătăriei de vară şi depozitul de furaje, pe o suprafaţă totală de aproximativ 350 de metri pătraţi. Au mai fost afectate de foc mai multe bunuri casnice, mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică şi altele.

„Într-o oră am pierdut tot ce am agonisit în 35 de ani”, ne-a declarat Toader Mihăilă, propietarul imobilului.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect (îmbătrânit).

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii militari au salvat parterul locuinţei, adăpostul de animale, precum şi gospodăriile învecinate.

Rudy Hödl

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ia_7DIVYahQ]

ȘTIRI