Incendiu în satul Botești. O femeie a suferit un atac de panică când și-a văzut casa în flăcăriRural

Incendiu în satul Botești. O femeie a suferit un atac de panică când și-a văzut casa în flăcări

       Accesări: 529

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntar şi Privat pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Cornu Luncii, au intervenit în această dimineață cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei din satul Boteşti, comuna Horodniceni.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul locuinţei şi bunurile din interior, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o anexă din apropiere.

Incendiul, anunțat la ora 4.57 prin numărul de urgență 112, a fost lichidat la ora 7:40. Au ars acoperişul casei pe 50 de metri pătraţi, materiale textile, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi documente personale. S-au degradat planşeul şi pereţii portanţi ai casei, precum şi două butelii de aragaz.

Pe timpul intervenţiei, pompierii SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei,în vârstă de 85 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat. Pompierii au salvat restul casei şi adăpostul de animale.

foto- arhivă

ȘTIRI