Incendiu devastator pe strada Ion Dragoslav: Vechea moară din Fălticeni s-a făcut scrum în doar câteva minuteLocal

Incendiu devastator pe strada Ion Dragoslav: Vechea moară din Fălticeni s-a făcut scrum în doar câteva minute

       Accesări: 7222

Focul le-a mistuit un bun al familiei. Vechea moară din Fălticeni s-a făcut scrum după ce flăcările au cuprins cu repeziciune construcția de 110 metri pătrați realizată integral din lemn. Incendiul devastator s-a produs în gospodăria unei familii de pe Ion Dragoslav care deținea instalația pentru măcinarea cerealelor.

Două autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni și un echipaj SMURD au sosit la fața locului iar lucrătorii E.ON au fost chemați pentru a întrerupe furnizarea gazului.

Incendiul s-a produs în jurul orei 19. Din fericire nu sunt victime. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de o oră.

Flăcările au cuprins cu repeziciune construcția din lemn și au distrus-o în totalitate. Acestea au afectat și casa vecină, pompierii intervenind la acoperișul imobilului pentru a se asigura că nu sunt probleme.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Moara nu mai funcționa de câțiva ani buni și nici nu dispunea în prezent de echipamente. Aceasta era folosită de proprietari ca magazie.

În incendiu au ars mai multe bunuri, printre care obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică.

Pe durata intervenției, strada Ion Dragoslav a fost blocată de echipaje ale Poliției Municipale, astfel încât accesul de pe Mihai Eminescu și 1 Mai a fost permis doar riveranilor.

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, incendiul s-a declanșat de la un conductor electric (cablu) defect. Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită.

 

ȘTIRI