Incendiu cu pagube însemnate cauzate unei familii din Cornu LunciiRural

Incendiu cu pagube însemnate cauzate unei familii din Cornu Luncii

       Accesări: 1469

Un scurtcircuit produs la un aparat electric lăsat sub tensiune și nesupravegheat a provocat un incendiu cu pagube importante în comuna Cornu Luncii.

Aceasta este cauza probabilă comunicată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava în urma gestionării incendiului care a izbucnit în zorii zilei de sâmbătă, 27 iulie 2019, într-o gospodărie din satul Brăiești.

Alerta s-a dat la ora 4.58, prin numărul unic de urgență 112.

La fața locului au ajuns pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii. Salvatorii au intervenit cu 6 autospeciale.  

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Flăcările se manifestau la un garaj din lemn, care ardea generalizat, și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Intervenția pompierilor a durat aproape două ore. Incendiul a fost lichidat la ora 6:40.

A ars garajul, pe o suprafață de 120 metri pătrați, și o porțiune de aproximativ 30 metri pătrați din acoperișul casei de locuit. De asemenea, s-au degradat pereții portanți ai casei, pe o suprafață de 15 metri pătrați.

Flăcările au distrus două autoturisme, obiecte de mobilier, aparatură alectrocasnică și altele. Flăcările au izbucnit din garajul gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un aparat electric (redresor) lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Pompierii au salvat locuința proprietarului, cu bunurile aferente. Nu s-au înregistrat victime.

ȘTIRI