Incendii la Uncesti si RadaseniRural

Incendii la Uncesti si Radaseni

       Accesări: 102

În această dimineaţă, ora 4:57, Militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în Rădăşeni, la o distilerie de alcool, construită din lemn şi acoperită cu azbest, fără pericol de propagare, fiind o clădire izolată.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:05. A ars clădirea anexei pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi s-a degradat un răcitor al distileriei.Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. Pompierii au salvat instalaţia de distilare. Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Sâmbătă, 18 octombrie, în jurul orei 15.26, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Unceşti, comuna Buneşti.

La sosirea echipajelor, ardeau mocnit bunuri din interiorul casei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie. Incendiul a fost lichidat la ora 15.55. Au ars parţial articole de îmbrăcăminte, un dulap şi un covor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Pompierii au salvat casa proprietarului. Nu s-au înregistrat victime omeneşti.

ȘTIRI