Incendii în Fălticeni și Valea Glodului. Peste 140 de misiuni ale pompierilor în ultimele zileRural

Incendii în Fălticeni și Valea Glodului. Peste 140 de misiuni ale pompierilor în ultimele zile

       Accesări: 484

Până duminică, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava au intervenit la 143 de misiuni din domeniul situaţiilor de urgenţă.

În primele zile ale vacanței de Rusalii s-au înregistrat 82 de intervenţii ale paramedicilor SMURD, 8 misiuni de localizare şi lichidare a unor incendii, 28 de monitorizări şi 25 alte intervenţii specifice.

 Incendiu în localitatea Valea Glodului

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vultureşti, au intervenit în ultima zi a lunii mai pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din satul Valea Glodului, comuna Vultureşti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Trei autospeciale au ajuns la fața locului. La sosirea echipajelor, incendiul era localizat de către echipajul serviciului voluntar şi se manifesta la acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o anexă aflată în apropiere.

Nu s-au înregistrat victime.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 30 mp şi circa 3 mp de lambriu din bucătărie. S-a degradat tavanul pe o suprafaţă 15 mp.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la aragazul amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile (lambriu din lemn).

O mașină a ars în Fălticeni, pe strada Nufărului

În dimineața zilei de sâmbătă, 3 iunie, militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Mașina era parcată pe strada Nufărului, în suburbia Țarna Mare.

La sosirea echipajului, maşina ardea în totalitate, fără pericol de propagare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, potrivit informațiilor furnizate de ISU Suceava, a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric cu izolaţia deteriorată.

Nu s-au înregistrat victime.

 

ȘTIRI