Încă un conducător auto din comuna Baia s-a ales cu dosar penal de Paști după un eveniment rutierRural

Încă un conducător auto din comuna Baia s-a ales cu dosar penal de Paști după un eveniment rutier

       Accesări: 884

Ziua și dosarul penal pentru doi conducători auto din comuna Baia, care nu vor uita prea curând sărbătorile pascale din acest an.

După tânărul care duminică a băgat în spital doi ieșeni, un alt bărbat din comuna Baia s-a ales cu dosar penal în urma unui eveniment rutier.

S-a întâmplat în a doua zi de Paști. În jurul orei 13, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, conducea un autoturism pe DN 2 E, în afara localităţii Berchişeşti, comuna Păltinoasa.

Potrivit polițiștilor, la intersecția cu DN 17, din direcţia Fălticeni, către Gura Humorului, datorită nepăstrării distanţei regulamentare faţă de mașina care circula în faţa sa, dar şi pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 45 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului din comuna Baia rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cazul celuilalt conducător auto s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice.  

Polițiștii i-au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

ȘTIRI