Actualitate

În judeţul Suceava sunt prognozate fenomene meteorologice extreme

       Accesări: 133

meteoÎn următoarele ore, judeţul Suceava se poate confrunta cu fenomene meteorologice extreme. Ploi slabe sunt posibile şi în zona Fălticeni, după ora 15.30.

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben care vizează averse, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi grindină. Prognoza este valabilă pentru zona de munte, inclusiv localităţile Frumosu, Vama, Gura Humorului, Manastirea Humorului, Solca, Vatra Moldoviţei.

Astăzi au fost anunţate şi previziunile meteorologice pentru intervalul 20 iulie -2 august 2015, în zona Moldovei. La începutul intervalului de prognoză vremea se va răcori, maximele diurne vor scădea de la valori medii de 34…35 de grade în prima zi la 30 de grade în cea de a doua zi, dar ulterior vremea va redeveni călduroasă, caniculară chiar în intervalul 23-27 iulie, când mediile temperaturilor maxime se vor situa în jurul a 35…36 de grade.

Între 28 iulie şi 2 august, regimul termic diurn va fi caracterizat de medii termice de 32…33 de grade. În ceea ce priveşte temperaturile nocturne, acestea vor marca o scădere la începutul intervalului de prognoză, atingând o medie de 15 grade pe 22 iulie, pentru ca în intervalul 23 iulie – 2 august să se situeze între 17 şi 19 grade.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Local vor fi manifestări de instabilitate atmosferică, în special la începutul intervalului de referinţă (20 iulie) şi, din nou, între 26 şi 28 iulie, când vor fi posibile izolat şi ploi torenţiale.

ȘTIRI