În Fălticeni vor fi organizate 21 de secții de votare pentru alegerile europarlamentareLocal

În Fălticeni vor fi organizate 21 de secții de votare pentru alegerile europarlamentare

       Accesări: 277

Acțiunea de numerotare și delimitare a secțiilor de votare, precum și a sediilor acestora, în toate localitățile județului Suceava, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, s-a încheiat înainte de sărbătorile pascale.

Toate informațiile sunt afișate la sediul fiecărei primării și pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Suceava, la adresa sv.prefectura.mai.gov.ro.

Pentru desfășurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2019, în județul Suceava vor fi amenajate 560 secții de votare, cu 2 mai multe față  de ultimul scrutin organizat cu prilejul Referendumului din 6-7 octombrie 2018.

În Fălticeni vor fi organizate 21 de secții de votare, numerotate de la 80 la 100.  

În ceea ce privește campania electorală, în Fălticeni au fost stabilite

Prin ordin de prefect, au fost desemnați 137 de informaticieni care vor sprijini activitatea centrului de intervenţie, pentru remedierea eventualelor disfuncţionalităţi ale Sistemului informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal.  

În după-amiaza zilei de joi, 2 mai, la sediul din București al Autorității Electorale Permanente (AEP), va avea loc tragerea la sorți a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară.

ȘTIRI