În Fălticeni găseşti bani pe toate drumurile…Actualitate

În Fălticeni găseşti bani pe toate drumurile…

       Accesări: 41

bani pentru toata lumeaPe străzile din Fălticeni, stâlpii de iluminat public s-au transformat în aviziere pentru afişele unui „întreprinzător” foarte grijuliu cu problemele financiare ale fălticenenilor.

Pe afişul care promite împrumuturi fără rate şi giranţi, pentru diverse categorii de persoane, există doar un număr de telefon, ceea ce ar trebui să te facă să te gândeşti de două ori înainte de a apela la acest ajutor venit de nicăieri.

Situaţii similare, apărute în municipiul reşedinţă de judeţ, au fost semnalate şi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava.

Printr-un comunicat de presă, poliţiştii recomandă atenţie şi responsabilitate când se doreşte accesarea unor împrumuturi băneşti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 „Atragem atenţia cetăţenilor să manifeste responsabilitate înainte de a iniţia astfel de demersuri şi să apeleze la instituţii financiare acreditate. Spre deosebire de alţi infractori, escrocii se caracterizează prin inteligenta, perspicacitate, simţul observaţiei şi al oportunităţii, aptitudini ce le permit să-şi adapteze modul de operare în funcţie de situaţie şi de victimă”.

Alex S.

ȘTIRI