În apropierea liniei de sosire am simțit cel mai frumos sentiment din viața meaSport

În apropierea liniei de sosire am simțit cel mai frumos sentiment din viața mea

       Accesări: 65

echipajul 8+1

Duminică, 24 mai, România a câştigat 7 medalii la Campionatul European de Canotaj pentru Juniori din Cehia. Între performeri s-au aflat şi 5 sportivi suceveni (3 de la CSS „Nicu Gane” şi 2 de la CSM Suceava).

Cristina Georgiana Sava (foto – a treia din stânga), de la Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni, a devenit campioană europeană în proba opt rame cu carmaci, alături de colegele sale de echipaj: Mădălina Hegheş, Roxana Georgiana Paraşcanu, Anamaria Zaharia, Mădălina Gabriela Caşu, Lidia Viorica Roman, Andreea Ioana Budeanu, Monica Basanciuc, Andreea Cristina Ştefan.

Această cursă pot spune din toată inima că a fost una de nedescris, fără cuvinte. Cursa a fost una foarte grea, am câștigat foarte greu față de adversarele noastre Italia, concurența a fost una foarte aspră. În apropierea liniei de sosire am simțit cel mai frumos sentiment din viața mea. Acest titlu pe Campioană Europeană în 8+1 reprezintă munca mea de doi ani jumătate in acest sport. Titlul european ne-a ridicat încă o treaptă pe scara performanței! Țin să mulțumesc foarte mult, din tot sufletul, domnilor antrenori  Avrămia Vasile și Talpan Viorel care mi-au fost alături până la final!”, a declarat pentru Cronica de Fălticeni proaspăta campioană europeană Cristina Georgiana Sava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI