Implanturi dentare moderne la Clinica Doctor LunguSănătate

Implanturi dentare moderne la Clinica Doctor Lungu

       Accesări: 1707

Implanturile cu încărcare imediată nu sunt o descoperire recentă. Ele datează din anii ’70, având ca principal promotor pe doctorul Julliet, urmat în dezvoltarea acestor implanturi, până astăzi, de doctorii Mutter, Kopp și Ihde.

De atunci și până astăzi au apărut noi tehnici de inserare a implanturilor: fără incizie, postextractional, bypass de nerv mandibular.

Toate aceste noi tipuri de implantare au fost posibile datorită unui colectiv internațional de medici, în frunte cu profesorul doctor Stefan Ihde, care au dezvoltat și modificat tehnici de inserare a implanturilor și de îmbunătățire a acestora.

Avantajul major al acestor tehnici de inserare la acest tip de implanturi este dat de posibilitatea încărcării imediate, inclusiv la pacienți cu boli sistemice, gen diabet zaharat.

Lucrările protetice, ce trebuie executate într-un timp scurt, de 3-4 zile, sunt în cea mai mare parte lucrări metaloacrilice cu dinți prefabricați din compozit.

Acestea pot rămâne ca și lucrări definitive sau pot fi schimbate, după 9-12 luni, cu lucrări metaloceramice sau zirconiu. Aceasta se datorează faptului că zona postextractională are o vindecare estetică imprevizibilă, care este mascată în primele luni prin aceste lucrări metaloacrilice.

Atât în implanturile cu încărcare imediată, cât și în cele multifazice, vindecarea țesuturilor moi și a celor dure este la fel, diferența este dată de posibilitatea de rezolvare a cazului imediat, fără perioade lungi de așteptare postextractională, adiții, sinus lift, de luni sau ani de zile până la finalizare, precum și posibilitatea rezolvării cazurilor dificile cu atrofie de maxilar și mandibulă.

Toate aceste tipuri de implanturi sunt efectuate de specialiștii Clinicii Doctor Lungu, din Fălticeni, strada Republicii nr.16 (în apropiere de Primăria Fălticeni).

Pe linie de stomatologie, implant dentar și alte servicii medicale puteți apela zilnic

Cu o experiență de peste 10 ani, Clinica Doctor Lungu are cea mai nouă tehnică medicală alături de o echipa tânără și foarte bine pregătită care vă ajută să găsiți cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră!

Pentru programări apelați 0751 516 983 sau 0230 540 424. Puteți afla mai multe despre noi aici, pe portalul dedicat activităților medicale.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI