Ieșean cu permisul de conducere suspendat oprit în trafic la Vadu Moldovei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru depășirea vitezei legaleRural

Ieșean cu permisul de conducere suspendat oprit în trafic la Vadu Moldovei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru depășirea vitezei legale

       Accesări: 1597

Peste 40 de conducători auto au rămas pietoni în primele zile din 2019, în urma acțiunilor derulate în trafic de către polițiștii suceveni.

Mai exact, în intervalul 3-8 ianuarie, 7 autospeciale radar au acționat pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice.

Poliţiştii au reținut 42 de permise de conducere (4 pentru consum de alcool, 6 pentru viteză excesivă și 35 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras  20 de certificate de înmatriculare.

Marți, 8 ianuarie 2019, după ora 12, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe Drumul Național 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din județul Iași.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mașina condusă de ieșeanul în cauză a fost înregistrată cu aparatul radar în timp ce rula cu o viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI