Iarnă în miez de toamnă: Ninge blând la FălticeniLocal

Iarnă în miez de toamnă: Ninge blând la Fălticeni

       Accesări: 1712

Sezonul rece își face apariția mai devreme decât eram obișnuiți. De azi după-amiază, la Fălticeni, au căzut primii fulgii de nea chiar în miez de toamnă. Un covor alb începe să se așterne peste spațiile verzi și coroanele ruginii ale copacilor.

Este un semn că iarna să grăbește să vină. La fel s-a întâmplat și anul trecut, tot în luna octombrie, când timp de două zile au căzut ninsori abundente.

Dacă ieșiți din casă nu uitați să vă luați umbrela, mănușile și haine mai groase. Termometrele indicau 1 grad Celsius, la ora 14, la Fălticeni.

În urmă cu numai câteva zile, în zona de munte a județului Suceava, iarna s-a instalat confortabil. Un strat de zăpadă de câțiva centimetri s-a depus în zona Vatra Dornei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ninsorile ”migrează” acum spre zonele de podiș. Meteorologii au anunțat Cod galben de ninsori pentru următoarele șase ore.

Se vor semnala ninsori moderate, vânt, cu intensificări de până la 40… 50 km/h, ce va conduce la scăderea temporară a vizibilității sub 100…200 m, mai ales în zonele montane înalte

Polițiștii atenționează conducătorii auto din Fălticeni să își echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă, iar lanțurile să nu le lipsească din portbagaj.

ȘTIRI