Rural

Iarna isi intra in drepturi in zona Moldovei

       Accesări: 45

ninsoare_de_octombrie_2
Administraţia Naţională de Meteorologie a dat publicităţii o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru intervalul 1-14 decembrie 2014.

Estimările pentru zona Moldovei arată că vremea va fi în general mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă a anului, pe toată durata celor două săptămâni de prognoză. Totuşi, se va remarca o tendinţă de creştere a valorilor termice, astfel încât, în jurul datei de 7 decembrie, media regională a maximelor va fi de 2 grade, iar a temperaturilor minime va fi de -2 grade.

În a doua parte a intervalului, valorile termice vor scădea uşor şi treptat, mediile diurne vor coborâ spre 0 grade, iar cele nocturne spre -6 grade.

Pe 1 şi 2 decembrie va ninge pe arii relativ extinse, iar în zonele de deal şi de munte cantităţile de precipitaţii vor fi însemnate. În restul primei săptămâni de prognoză, doar pe arii restrânse vor mai fi fulguieli.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Începând cu data de 8 decembrie, probabilitatea pentru precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, va fi în creştere.

ȘTIRI