Iarna a luat-o înaintea orei de iarnăActualitate

Iarna a luat-o înaintea orei de iarnă

       Accesări: 77

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 – 26 octombrie 2014, România va trece la ora de iarnă. Ora 4.00 a diminetii va deveni ora 3.00, astfel încât ziua de 26 octombrie va avea 25 de ore.

Frigul, ninsoarea și vântul au pus stăpânire pe municipiul Fălticeni care s-a îmbrăcat în haină albă. Ziua de 24 octombrie ne-a făcut să ne amintim cât de aproape este sezonul rece.

În jurul orei 10 au început să cadă primii fulgi de zăpadă. Copacii, iarba și aleile s-au acoperit cu un strat subțire de zăpadă. Fălticenenii au trecut și ei la garderoba cu haine mai groase și încălțăminte de iarnă.

Astăzi a fost agitație și la vulcanizare, așa că iarna timpurie a crescut veniturile atelierelor e profil din municipiu. Pentru a se asigura că pot circula în siguranță, unii șoferi s-au grăbit să-și schimbe anvelopele cu cele pentru sezonul rece.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Vremea rece nu este una tocmai prielnică pentru cei care se pregătesc intens pentru cel mai savuros eveniment al toamnei, Târgul Mărului. În livezi încă mai sunt de cules mere, însă acest aspect nu-i descurajează pe pomicultorii care sunt nerăbdători să expună publicului roadele muncii lor.

Chiar dacă astăzi vorbim de zăpadă în octombrie , meteorologii ne anunță că vremea va deveni stabilă însă temperaturile negative vor continua să fie prezente mai ales pe timpul nopții.

ȘTIRI