Hoții au dat lovitura în noaptea de Paști: Bani și bijuterii de peste 170.000 de lei furate din locuința unei femei din FălticeniLocal

Hoții au dat lovitura în noaptea de Paști: Bani și bijuterii de peste 170.000 de lei furate din locuința unei femei din Fălticeni

Și-au făcut de cap în noaptea de Înviere. Hoții nu s-au sfiit să pătrundă în casele unor oameni, după ce aceștia au plecat să se roage și să primească lumina sfântă. Infractorii și-au ales cu atenție țintele.

Au operat rapid, la miezul nopții, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 spre 16 aprilie, când persoanele care urmau să fie păgubite erau la slujba de Paști.

Dacă la Rădășeni, autori necunoscuți au prădat casa preotului pensionar Petru Irimescu, fostul paroh al Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel, în municipiul Fălticeni hoții au spart locuința unei femei cu situație financiară bună.

Infractorii au pătruns prin efracție, forțând una dintre ferestre. S-a întâmplat spre miezul nopții, la locuința unei persoane cu afaceri în domeniul schimbului valutar.

Hoții au găsit ceea ce căutau, au identificat locul unde proprietara ținea banii și alte bunuri de valoare.

Indivizii au plecat cu bijuterii, în special aur, ce valorează peste 170.000 de lei. Înainte de a părăsi locuința femeii, infractorii s-au asigurat că și-au făcut plinul. Au furat lei și valută, după care au plecat.

Polițiștii fălticeneni spun că infractorii au acționat rapid și că nu au lasăt urme.

Oamenii legii continuă cercetările. Ei au deschis un dosar penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI