Holograf concertează astăzi la Fălticeni: Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografeLocal

Holograf concertează astăzi la Fălticeni: Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe

       Accesări: 121

 

Una din cele mai iubite formații pop-rock din România va concerta astăzi la Fălticeni. Trupa Holograf va urca pe scena din piața civică ”Nada Florilor” pentru un spectacol live la Zilele Municipiului. Concertul este elementul central al evenimentului din acest an și va începe în jurul orei 22.

Dan Bittman, Edi Petroșel, Tino Furtună, Iulian Vrabete, Romeo Dediu au mai cântat la Fălticeni și așteaptă să-și revadă fanii.

”Așteptăm să ne reîntâlnim cu un public pe care îl vedem rar și căruia vrem să-i aducem în dar cele mai frumoase piese ale Holograf, mai vechi sau mai noi”, a declarat Alex Ducu, impresarul Holograf, pentru cotidianul Cronica de Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cvintetul va interpreta un număr de 12 cântece de succes, de pe albume diferite.

Printre piesele ce urmează să fie interpretate astăzi, în concertul de la Fălticeni, sunt melodiile ”Să nu-mi iei niciodată dragostea, ”Vreau o minune”, ”Romeo și Julieta”, ”Ți-am dat un inel”, ”De câte ori să te iubesc” și ”Întoarce-te acasă”.

Concertul va dura 60 de minute. La finalul acestuia, membrii trupei vor oferi autografe.

Holograf se numără printre cele mai populare și longevive formații pop-rock din România. Cu o istorie de aproape 40 ani, trupa are la activ 16 albume și peste 30 de hituri lansate.

Rudy Hödl

ȘTIRI