Grupul vocal ”Chorus” al Școlii ”Ioan Ciurea” și-a adjudecat premiul I la concursul județean de colindeActualitate

Grupul vocal ”Chorus” al Școlii ”Ioan Ciurea” și-a adjudecat premiul I la concursul județean de colinde

Un cadou binemeritat înaintea vacanței de iarnă pentru elevii care iubesc cântecul tradițional românesc. Membrii grupului ”Chorus” la Școlii Gimnaziale ”Ioan Ciurea” au reușit să câștige premiul I al concursului județean ”Colind de Crăciun”. Evenimentul organizat cu prilejul sărbătorilor de iarnă i-a reunit pe cei 50 de participanți la centru comercial Shopping City Suceava, gazda ediției cu numărul șase.

În fața unui juriu exigent au evoluat 40 de unități școlare, 5 unități de asistență socială și 5 centre de plasament.

Condus de profesoara Mirabela Apopei, grupul vocal ”Chorus” i-a impresionat pe jurați. Prestația lor le-a adus premiul I elevilor școlii din Fălticeni. Clasarea pe primul loc vine ca o recompensă pentru cei 16 membri ai grupului care au petrecut ore întregi la repetiții.

Concursului județean ”Colind de Crăciun” s-a desfășurat sub patronajul unor asociații din Suceava, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Palatul Copiilor Suceava și DGASPC Suceava.

Din zona Fălticeni au mai participat grupurile vocale de la Școala Gimnazială Bogdănești, Școala Primară Brădățel, Școala Gimnazială ”Artur Gorovei” din Bunești, Școala Gimnazială Gulia, Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” și Centrul de plasament ”Sfântul Gheorghe”, ambele din Dolhasca.

Suportul financiar al evenimentului a fost asigurat prin contribuția unor companii multinaționale dar și de operatori economici locali.

Facebook Comments

ȘTIRI