Groapă de gunoi la intrarea în Fălticeni: Primăria l-a somat pe proprietar să ridice mizeriaActualitate

Groapă de gunoi la intrarea în Fălticeni: Primăria l-a somat pe proprietar să ridice mizeria

       Accesări: 610

Oază de mizerie. Așa poate fi descris terenul pe care mai multe persoane au decis să-l transforme în groapă de gunoi. Totul se întâmplă pe o proprietate privată aflată la ieșirea din Fălticeni.

Saci plini cu resturi, de la materiale de construcții la gunoi menajer, zac la marginea drumului care duce spre Rădășeni.

Cetățenii nu s-au sfiit să arunce în plină zi, tot ceea ce nu mai aveau nevoie prin casă. Tomberonul public oferă o imagine dezgustătoare, mormane de cărămizi și faianță, bucăți de polistiren pentru termoizolații și carton bitumat sunt depozitate aici.

Proprietarul și-a dat acceptul pentru ca pământul excavat de pe șantierul lucrărilor pentru proiectul apă-canalizare, din Fălticeni, dar și pentru și resturi din demolări, să fie depozitat aici în ideea de a consolida terenul unde dorește să ridice pe viitor un imobil.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Cred că unii cetățeni din Fălticeni sau Rădășeni au profitat de această situație și aduc și gunoaie. Am fost la fața locului și am văzut cum stau lucrurile”, explică viceprimarul Constantin Bulaicon.

Situația nu va rămâne așa. Spațiul urmează să fie curățat de gunoaie.

Pricopsit cu mormane de gunoaie, proprietarul este nevoit să aducă terenul ”la un stadiu estetic care să nu fie neplăcut”, susține viceprimarul Bulaicon.

Una peste alta, autoritățile locale l-au somat pe proprietar să transporte toată mizeria de care alții s-au debarasat.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/gunoaie-depozitate-la-intrarea-in-falticeni/”]

ȘTIRI