Grav accident rutier pe raza comunei PojorâtaRural

Grav accident rutier pe raza comunei Pojorâta

       Accesări: 926

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au intervenit, în această dimineaţă, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localităţii Pojorâta. În sprijinul pompierilor militari au intervenit şi două autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 07.39.

În urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, aceştia din urmă fiind prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Femeia (în vârstă de 29 de ani) a fost scoasă din autoturism de către participanţii la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Cei doi copii, o fetiţă (11 ani) şi un băiat (6 ani), au fost extraşi de către pompierii salvatori.

După ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferaţi, mai departe, către Spitalul Judeţean Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI