Grav accident rutier pe raza comunei PojorâtaRural

Grav accident rutier pe raza comunei Pojorâta

       Accesări: 924

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au intervenit, în această dimineaţă, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localităţii Pojorâta. În sprijinul pompierilor militari au intervenit şi două autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Evenimentul a fost anunţat în jurul orei 07.39.

În urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, aceştia din urmă fiind prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.

Femeia (în vârstă de 29 de ani) a fost scoasă din autoturism de către participanţii la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Cei doi copii, o fetiţă (11 ani) şi un băiat (6 ani), au fost extraşi de către pompierii salvatori.

După ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferaţi, mai departe, către Spitalul Judeţean Suceava.

ȘTIRI