Grav accident rutier în comuna Vadu Moldovei între o autoplatformă și un autoturism: Autorul accidentului este mortActualitate

Grav accident rutier în comuna Vadu Moldovei între o autoplatformă și un autoturism: Autorul accidentului este mort

       Accesări: 18380

Tragedie pe drumul național DN2 între Fălticeni și Oniceni. Un conducător auto și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident rutier petrecut în această după amiază la intrarea în satul Roșiori. Șoferul în vârstă de 38 de ani se afla la volanul unui Volkswagen Golf, iar înainte de un viraj la stânga, pe fondul carosabilului umed, mașina a derapat și a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un autovehicul cu platformă care circula regulamentar.

Impactul s-a produs lateral, iar șoferul mașinii Volkswagen a suferit leziuni incompatibile cu viața.

La fața locului au ajuns trei autospeciale, două ambulanțe SAJ și una SMURD, cât și modulul pentru descarcerare.

Pompierii fălticeneni l-au scos pe conducătorul auto dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Ulterior, salvatorii au anunțat că autorul accidentului, șoferul de 38 de ani, cu domiciliul în Iași, și-a pierdut viața. Acesta se afla singur în mașină și se deplasa pe direcția Fălticeni – Iași.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Airbagurile, care s-au deschis pe partea frontală, nu i-au putut salva viața conducătorului auto.

Coliziunea a fost atât de puternică încât portiera dreapta a autoturismului Volkswagen Golf, a fost zdrobită și împinsă până la scaunul șoferului, iar motorul dislocat de pe șasiu. Plafonul, capota și trenul de rulare față au fost distruse în totalitate.

În urma coliziunii, cele două mașinii sunt avariate în proporție de 80%.

Un ocupant al autoplatformei a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni unde a primit îngrijiri. Potrivit medicului Vlad Morariu, victima prezintă câteva escoriații pe corp și nu necesită internare.

Autovehiculul cu platformă aparține unui operator economic din Fălticeni, și transporta un excavator.  Pe lângă șofer, alte două persoane se aflau în autovehicul. Conducătorul auto nu a fost rănit în urma impactului.

Timp de aproape două ore traficul rutier pe Drumul European 85 era blocat pe un sens (spre București) iar coloana de mașini se întindea pe mai bine de 2 kilometri. Polițiștii au dirijat traficul rutier în zonă.

 

ȘTIRI