Grav accident de circulație pe strada RepubliciiLocal

Grav accident de circulație pe strada Republicii

       Accesări: 101

Actualizare ora 18.55

După accident medicii din Fălticeni i-au acordat victimei primele îngrijiri şi au decis transferul la Spitalul Judeţean Suceava. Diagnosticul pus la Fălticeni: fractură humerus stâng, fractură antebraţ drept, fractură gamba dreaptă, traumatism cranio cerebral acut, contuzie cerebrală. Victima, Elena I. (48 de ani) era conştientă.  Potrivit informaţiilor pe care le avem, starea victimei este stabilă.

Conducătorul auto, Mihai V. (20 de ani), a făcut testul de alcoolemie prezăzut în astfel de cazuri, rezultatul fiind negativ (nu consumase băuturi alcoolice).

 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

O femeie în vârstă de 48 de ani a fost grav rănită în urma unui accident de circulaţie care s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 17.20, pe strada Rebublicii, în zona blocului 50 (zona magazinului Roxana, intrarea pe strada Armatei).

În accident a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Fălticeni, fiul unui om de afaceri.

Potrivit declaraţiilor martorilor (neconfirmate încă oficial), autoturimul era condus cu viteză, iar femeia traversa strada, de la blocul 45 spre blocul 50, prin loc nemarcat, fără să se asigure (cel puţin 10 metri de la trecerea de pietoni). În urma impactului victima a ajuns la peste 30 de metri de locul producerii accidentului.

Victima a fost izbită în plin şi a a suferit răni la cap, mâini şi picioare. Maşina implicată în accident are avarii serioase: parbrizul spart şi capota sfărâmată.

Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul .

ȘTIRI