Grav accident de circulație la ieșirea din Spătărești: Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit frontalLocal

Grav accident de circulație la ieșirea din Spătărești: Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit frontal

       Accesări: 6295

La un pas de moarte. Șoferul unui autoturism Renault Clio s-a ales cu multiple leziuni după ce mașina acestuia s-a izbit violent de un autocamion care circula regulamentar, în direcția Vadu Moldovei. În urma impactului frontal, automobilul condus de un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia, a fost proiectat în șanț, fiind puternic avariat.

Totul s-a petrecut în această după-amiază pe drumul european E85, între localitățile Praxia şi Spătăreşti.

Autorul accidentului este bărbatul din județul Alba. În mod inexplicabil el a pierdut controlul mașinii, intrând pe contransens. Coliziunea cu autocamionul s-a produs frontal, șoferul de 21 ani fiind scos de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit la fața locului, împreună cu paramedicii SMURD.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Salvatorii au balizat zona, au scos bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile.

Paramedicii ISU au preluat victima încarcerată, aflată în stare de semiconştiență și cu politraumatisme.

Şoferul autoturismului a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni. Bărbatul de 21 de ani din Alba Iulia a fost transferat ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Suceava.

Cadrele medicale au afirmat că acesta are două fracturi la nivelul mâinilor și picioarelor, cât și leziuni ușoare la nivelul feței.

Polițiștii spun că i-au testat pe ambii șoferi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului, traficul rutier a fost deviat prin comuna Fântâna Mare. Circulația a fost reluată pe ambele sensuri după 30 de minute.