Grav accident de circulație la Gulia: 100 de romi au ieșit în stradă după ce un copil a fost lovit de un autoturismActualitate

Grav accident de circulație la Gulia: 100 de romi au ieșit în stradă după ce un copil a fost lovit de un autoturism

       Accesări: 95

accident_rutier

Se zbate între viață și moarte. Un copil de etnie romă din se află în stare foarte gravă după ce un autoturism l-a surprins și l-a izbit violent. Accidentul rutier s-a petrecut la orele amiezii pe raza satului Gulia.

Băiatul în vârstă de 9 ani, localnic, a rămas nesupravegheat și a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

La auzul veștii, familia, prietenii și vecinii s-au dus la locul accidentului pentru a vedea ce s-a întâmplat și să vorbească cu șoferul, un bărbat de 36 de ani din orașul Dolhasca ce se deplasa spre Probota, la volanul unui autovehicul Volkswagen Passat. Nu mai puțin de 100 de persoane de etnie romă s-au adunat lângă minorul grav accidentat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La scurt timp au ajuns și jandarmii de Detașamentul Fălticeni pentru asigurarea unui climat de ordine și normalitate cât și pentru prevenire unor sau eventuale manifestări violente. Nu a fost însă cazul.

Băiatul de 9 ani a fost transportat în comă cu autosanitară la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Medicii au constatat că victima are nevoie de 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit agentului Anca Badale, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, din primele verificări rezultă că vinovați pentru producerea accidentului sunt părinții care și-au lăsat copilul nesupravegheat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Rudy Hödl

ȘTIRI