Gospodărie din Rădășeni distrusă într-un incendiu de proporții. Au intervenit pompierii din Fălticeni, Suceava și Cornu LunciiRural

Gospodărie din Rădășeni distrusă într-un incendiu de proporții. Au intervenit pompierii din Fălticeni, Suceava și Cornu Luncii

       Accesări: 3429

Șapte autospeciale pentru stingerea incendiilor au fost trimise marți dimineață în comuna Rădășeni, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.

Militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, au luptat cu focul mai bine de trei ore. Anunțat prin numărul unic de urgență 112, în jurul orei 05.12, incendiul a fost stins la ora 09.25.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor ardeau anexele gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, construcţii corp comun. Focul se putea propaga la două locuinţe aflate în imediata apropiere.

“Au ars adăpostul de animale, depozitul de furaje, o anexă şi acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă totală de aproximativ 250 metri pătrați.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Flăcările au mai distrus şi circa 3 tone de ovăz, o tonă de grâu, 500 kilograme de porumb, 20 de metri steri lemn de foc şi alte bunuri. S-au degradat aparatură electrocasnică, tâmplărie şi mobilier din locuinţă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case învecinate”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Foto – arhivă

ȘTIRI