Gospodărie din Liteni incendiată de jarul unei sobe. Au intervenit pompierii din Fălticeni, Suceava și voluntarii din LiteniRural

Gospodărie din Liteni incendiată de jarul unei sobe. Au intervenit pompierii din Fălticeni, Suceava și voluntarii din Liteni

       Accesări: 457

În noaptea de marți spre miercuri, militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din oraşul Liteni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei de locuit şi două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la o casă învecinată.

Anunțat la ora 23.35, incendiul a fost lichidat la ora 2:30.

Au ars acoperişul casei şi anexele gospodăreşti, pe o suprafaţă totală de aproximativ 120 mp. Pereţii portanţi ai locuinţei s-au degradat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din soba (cu acumulare de căldură) defectă.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa învecinată, 25 de păsări de curte şi 2 porci, a informat ISU Suceava după intervenția din noaptea trecută.

ȘTIRI