Gimnaziştii din Fălticeni au participat la etapa locală a Concursului judeţean de Istorie „Clio”Educație

Gimnaziştii din Fălticeni au participat la etapa locală a Concursului judeţean de Istorie „Clio”

       Accesări: 591

Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni a găzduit, pe data de 2 aprilie 2016, etapa locală a Concursului judeţean de Istorie „Clio”.  Concursul se află la a III-a ediţie şi este destinat celor mai mici pasionaţi de istorie, elevii claselor V-VII, ne-a informat profesor Cristina Stoleriu, Consilier educativ.

Au participat la concurs un număr de 45 de elevi de la Şcolile Gimnaziale „I. Lovinescu” din Rădăşeni, „Vasile Ciurea”, „Ion Irimescu”, „Mihail Sadoveanu”, şi Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, şi pentru 6 cadre didactice care predau obiectul Istorie. Supervizor a fost inspectorul de specialitate, prof. Anişor Vasiliu.

Nota minimă de participare la etapa judeţeană a fost 8,50. În urma evaluării rezultatelor, 24 de elevi au fost promovaţi şi se vor confrunta cu ceilalţi pasionaţi din judeţ. „Din şcoala noastră, au reuşit elevii Tcaciuc Antonie, din clasa a V-a C, Todică Bogdan, din clasa a VI-a B şi Gafiţa Matei, din clasa a VII-a A, toţi trei îndrumaţi de domnul profesor Ovidiu Moroşanu. Le urăm mult succes mai departe, atât lor cât şi celorlalţi participanţi!”, ne-a declarat prof. Cristina Stoleriu.

 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI